2011-2012 LİGLERİ GEÇİCİ LİSTELER

Dernek ve Kulüp yetkilileri tarafından KKSF'na gönderilen geçici sporcu listeleri ektedir.

Bazı listelerde birçok eksik bilgi olduğu tesbit edilmiştir. Örneğin, kulüp adı, sporcuların doğum tarihleri, UKD veya ELO puanları, sıralama, kulüp yöneticilerinin iletişim adresleri vb. eksik olan kulüp ve dernekler vardır. Ekteki geçici listelerin incelenerk tüm bu eksik bilgilerin düzeltilerek yeni listelerin en geç pazartesi (28 Kasım 2011) tarine kadar Federasyonumuza gönderilmesi gerekmeketdir.

Ayrıca, 2011-2012 Satranç Ligleri daha önce açıklandığı gibi 10-11 Aralık 2011 tarihlerinde başlayacaktır. Liglere katılacak takımların göndermiş olduğu kesin listeler halen incelenmekte olup 30 Kasım 2011 tarihinde KKSF web sitesinden yayınlanacaktır.

Bilindiği üzere, KKSF çeşitli nedenlerle tüm sporcu lisanslarının yenilenmesi kararını almış ve ilgili külüp ve derneklerin başvuru evraklarını KKSF'ye iletmelerini iştemişti. 

Liglerde oynatılması düşünülen tüm sporcuların  yeni lisans çıkarması zorunludur. Bugüne kadar eski veya yeni sporcularının evraklarını KKSF'ye teslim etmeyen dernek ve kulüp yetkililerinin çok acil olarak eksik evraklarını KKSF Yönetim Kurulu Üyesi Halil Göymen'e iletmesi gerekmektedir.(hgoymen@hotmail.com)

 

İlgili Dernek ve Kulüp yöneticilerine önemle duyurulur.

 

KKSF Yönetim Kurulu